Tramlijnen 7 en 25 in Brussel rijden vanaf morgenochtend weer normaal

De trams van de lijnen 7 en 25 in Brussel rijden vanaf morgenochtend opnieuw normaal. Sinds woensdagavond was het verkeer op de lijnen in de omgeving van het Meiserplein verstoord door een wegverzakking. Het waterbedrijf Vivaqua bevestigt nu dat de problemen tegen morgen volledig opgelost zullen zijn. 

Sinds vorige week woensdagavond was er tussen de haltes Meiser en Pétillon geen tramverkeer mogelijk. Er werd een pendeldienst ingelegd om de hinder voor de reizigers te beperken. 

De oorzaak van het probleem was een wegverzakking die veroorzaakt was door een lek in de waterleiding. De openbaarvervoermaatschappij MIVB heeft vandaag op gezag van Vivaqua laten weten dat de trams vanaf morgenochtend opnieuw normaal zullen rijden. 

Meest gelezen