Mozkito

Valse verkopers zamelen in Halle geld in op kap van zieke peuter

In Halle en omgeving zijn er sinds vorige week valse verkopers van steunkaarten voor "Hope for Lio". Die vereniging steunt peuter Lio Van Bever in haar strijd tegen het zeldzame CDKL5-syndroom.

De ouders van Lio Van Bever werden de afgelopen dagen verwittigd. "Mensen die we kennen belden ons op", vertelt mama Julie. "Voor de duidelijkheid: wij verkopen géén steunkaarten voor Lio. We gaan ook niet van deur tot deur." Ze vindt het verschrikkelijk dat de naam van Lio misbruikt wordt door mensen die geld willen verdienen.

Politie

De politie is op de hoogte gebracht. De valse verkopers zouden zich verplaatsen in een donkere auto. Samen met een kindje gaan ze van deur tot deur om steunkaarten te verkopen. De ouders van Lio roepen op om alle misbruiken door te geven aan de politie.

Meest gelezen