Verkeersproblemen op E40 in Wulpen na zwaar ongeval

Het is aanschuiven op de E40 in Wulpen, bij Koksijde, na een ongeval vanmorgen. Een auto botste tegen een vrachtwagen, de twee voertuigen belandden langs de kant van de weg. De vrachtwagen verloor daarbij zijn lading.

Op de E40 in Wulpen bij Koksijde is vanmorgen rond 8u30 een zwaar ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een Britse personenwagen. De vrachtwagen reed door de aanrijding over de middenberm en kantelde. Daardoor belandde de lading, rollen roofing, op de snelweg. De E40 was even volledig afgesloten in beide richtingen met lange files tot gevolg. Sinds 9 uur is er opnieuw verkeer mogelijk via de rechterrijstroken, maar er is nog altijd veel hinder. De takelwerken zijn nog steeds volop bezig, terwijl de brandweer de roofing van de autosnelweg verwijdert. Er zijn twee containers aangekomen om de roofing in te deponeren. Twee mensen in de Britse auto en de truckchauffeur zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht, ze zijn niet in levensgevaar. 

Meest gelezen