"Zo rollen met je ogen. Je kan de verachting bijna proeven!"

"Zever! Gezever!" Beter kan men alvast niet de reactie van een vrouw uit het publiek tijdens een debat op de Britse tv-zender Channel 4 gisteren over de nakende brexit omschrijven. Toen Nigel -"Leave means leave"- Farage zijn betoog begon tegen wat hij noemde een "remainer’s brexit", een afgezwakt vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie, volgde op de achtergrond een even opmerkelijke als duidelijke afkeuring uit het publiek door iemand die opvallend met de ogen begon te rollen. De beelden gingen onmiddellijk viraal.

Het bleek om een zekere Harriet te gaan die haar ongenoegen niet duidelijker kon maken:

Er volgden reacties als:

Harriet was alvast tevreden met de vele positieve reacties, zo liet ze zelf via Twitter ("I'm eye roll girl I guess") nog weten:

Meest gelezen