Antwerpse politie waarschuwt voor valse deur-aan-deur verkopers 

De politie heeft op korte tijd meerdere meldingen ontvangen over deur-aan-deurverkopers die zich voordoen als medewerkers van Engie of Securitas.

Na de uurwisseling

Het is typisch voor deze tijd van het jaar, zo net na de uurwisseling. De verkopers proberen bij mensen thuis binnen te raken, zogezegd om de ketel na te kijken of om een alarminstallatie te verkopen. De politie vermoedt dat het gaat om listige dieven en maant aan tot voorzichtigheid. "Geef zeker geen informatie aan deze mensen, ze zoeken de zwakke plek van de woning om later terug te komen. Securitas en Engie werken niet met deur-aan-deur verkopers" zegt Wouter Bruyns van de politie van Antwerpen.

Ongerust?

Wees op je hoede en vraag de verkopers altijd om zich te identificeren. Bij ongerustheid of discussie: bel de politie op het nummer 101. 

Meest gelezen