Welke 6 Belgische liedjes moet Europa leren kennen? Stem mee

Nog tot 18 november kan elke Belg stemmen voor de 6 liedjes die thuishoren in het eerste "EU songbook”, een lijst met liedjes die tot het collectief erfgoed moeten behoren. Het Verenigd Koninkrijk koos al voor The Beatles, maar welke Belgische artiesten horen thuis in de lijst? De 5 radionetten van VRT geven hieronder hun keuze per categorie, kiest u mee?

Wat is het mooiste Belgische liefdesliedje? Welke Belgische artiest ontroert u elke keer weer, met dat ene prachtlied? Voor het "EU songbook" kunt u in 6 categorieën mee bepalen welke nummers Europa mogen veroveren. De 5 radionetten van VRT hebben hun keuze klaar, kies hieronder mee: 

Bekijk hieronder de lijst van uw favoriete radiozender:

Stemmen op het officiële "EU songbook" kan nog tot 18 november, via deze link.