Video player inladen...

Siska Schoeters wordt nieuwe "Madam" bij Radio 2

Begin januari neemt Siska Schoeters de fakkel over van Britt Van Marsenille en gaat ze samen met  Anja Daems en Cathérine Vandoorne "De madammen" presenteren op Radio 2. 

Schoeters is erg blij met haar overstap. "Ik kijk er erg naar uit", zegt ze.  "Ik vind het ook erg spannend. Ik heb 15 jaar voor Studio Brussel gewerkt en heb er alles mogen doen wat ik wilde doen. Ik voel dat ik er klaar voor ben.  Ik kijk ernaar uit om ergens anders te werken, met nieuwe collega's, maar wel in hetzelfde gebouw.  Uiteraard kijk ik ook uit naar die vele nieuwe luisteraars!"

De Radio 2-luisteraars zullen Britt zeker niet moeten missen. Ze blijft een vertrouwde stem binnen de grootste familie. Samen met een team van Radio 2-collega's maakt ze deze zomer een nieuw wekelijks programma en verkent ze nieuwe horizonten voor Radio 2.

Ik heb bij Studio Brussel alles kunnen doen wat ik wilde doen

In 2019 staat er voor Britt ook nog televisiewerk op het menu. Samen met Thomas Vanderveken en Jan Van Looveren werkt ze aan "Factcheckers", een nieuw programma voor Eén. Vanuit haar ervaring met consumentenprogramma’s zal Britt ook nauw verbonden zijn aan het Radio 2-programma "De Inspecteur" en zal ze Sven Pichal vervangen in presentatie als hij met vakantie is.

Siska Schoeters zette haar eerste stappen bij Studio Brussel in 2003 als presentatrice van "De Afrekening". In het najaar van 2007 werd ze sidekick van Tomas De Soete in zijn avondprogramma. Eind dat jaar is ze een van de drie presentatoren in "Het Glazen Huis" van "Music For Life". In 2012 presenteert ze in primetime het avondprogramma "Zet 'm op Siska". Van 2012 tot 2016 nam ze het ochtendblok bij Studio Brussel voor haar rekening. Sinds 2014 combineert ze radio met televisiewerk voor Eén en Canvas. Momenteel is ze sidekick in "De Ideale Wereld" en is ze te zien in haar rubriek "Koekskes en Boekskes" in "Iedereen beroemd". 

VIDEO: "Ik verwacht superveel luisteraars" (Siska Schoeters)

Video player inladen...

Meest gelezen