AP

De Backstreet Boys komen naar het Sportpaleis: "We're back!" 

De Amerikaanse boyband Backstreet Boys heeft een eerste single gelost van hun nieuwe album "DNA". Uiteraard hoort daar ook een wereldtour bij. Op 22 mei houden ze halt in het Sportpaleis.

"Chances", zo heet de nieuwste single van de Backstreet Boys. Een nummer dat - hoe kan het ook anders - overloopt van de emoties. Het is de eerste single van hun tiende album "DNA", dat eind januari verwacht wordt. 

De "jongens" die intussen veertigers zijn geworden, trekken vanaf 11 mei doorheen Europa met de "DNA World Tour." En jawel, daar hoort ook een stop in België bij. Op 22 mei staan ze in het Sportpaleis. 

Nadat ze eerder "We're back!" hadden gegrapt op Instagram, komen ze nu dus letterlijk terug naar ons land. Voor wie denkt: "Van waar ken ik die Backstreet Boys ook alweer?", hieronder vindt u het antwoord.

De ticketverkoop voor hun concert in het Sportpaleis start op vrijdag 16 november om 10u.

Video uit het archief: drie tienerfans ontmoeten dankzij "De Droomfabriek"  hun idolen tijdens het concert in Vorst Nationaal in 1997

Video player inladen...

Meest gelezen