Frankrijk: Onthoofd lichaam aangetroffen, vier vrouwen opgepakt

In de buurt van Rouen, in Normandië, werd een onthoofd en verhakkeld lichaam in de Seine aangetroffen. Het gerecht heeft vier vrouwen opgepakt, van wie sommige verdacht worden van moord.

De lugubere ontdekking dateert van vorige week zondag. De rivierpolitie vond in Amfreville-la-Mivoie, aan de oevers van de Seine, menselijke resten die verpakt waren in een zeildoek. Het ging om een romp, zonder hoofd, handen en voeten. Andere delen van het lichaam werden woensdag aangetroffen in Pont-de-l'Arche in de rivier Eure.

Het slachtoffer kon worden geïdentificeerd dankzij DNA-sporen. Het gaat om een 45-jarige dakloze, die bekend was bij de politie voor onder meer diefstal. Op 7 november werd een onderzoek opgestart en personen ondervraagd.

Nu zijn dus vier vrouwen opgepakt en voorlopig aangehouden. Het gaat om de partner van het slachtoffer, twee vriendinnen van de partner en haar moeder. Twee vrouwen worden verdacht van moord, twee van het niet verhinderen van een misdrijf.

Meest gelezen