30-tal tips over Limburgse paardenbeul na politie-oproep

De politie heeft al een 30-tal tips binnengekregen na de oproep die er vrijdag gelanceerd is. Daarin zat een beschrijving van de vermoedelijke paardenbeul die verschillende paarden verminkt heeft in de buurt van Hasselt, Alken en Diest.

Er zouden volgens de politie tussen de 30 tips toch wel een paar bruikbare dingen zitten, en de onderzoekers zijn dus tevreden met het resultaat van de oproep. Voor de duidelijkheid: de politie zoekt naar een man van 1 meter 80 groot, hij is 55 à 60 jaar oud. Hij is breed gebouwd en heeft een opvallende moedervlek in zijn hals. Hij verplaatst zich met een fiets met draagtassen.

Als je meer denkt te weten over de bewuste man, dan kan je contact opnemen met de politie. Dat kan op het nummer 011-93.89.38 of via info@politielrh.be.

Meest gelezen