Vierde stakingsdag bij Bpost: postkantoren, centrale diensten en callcenter dicht

Vandaag wordt voor de vierde dag gestaakt bij Bpost en zijn de postkantoren, centrale diensten en het callcenter dicht. De postbodes en transporteurs werken in principe wel, al is het niet duidelijk of er veel postbedeling zal zijn.

De staking bij Bpost gaat voort. Na de werkonderbrekingen in de sorteercentra vorige woensdag en de staking bij de vrachtwagenchauffeurs afgelopen donderdag en de postbodes vrijdag, is het vandaag de beurt aan de postkantoren, de centrale diensten en het callcenter.

De postbodes en de transporteurs werken in principe wel, maar het is niet duidelijk of er al veel postbedeling zal zijn na drie dagen staken vorige week. Straks is er opnieuw overleg tussen de directie en de vakbonden bij Bpost. 

Meest gelezen