Visser Kevin gaat weer op zee nog geen week na schipbreuk

Visser Kevin Zaman uit Nieuwpoort gaat maandagavond weer op zee. Nog geen week nadat hij aan de dood ontsnapte. Kevin zat op het vissersschip dat kapseisde voor de Britse kust. Hij en de drie andere bemanningsleden konden zich op het nippertje redden. "Als ik onderweg bang word, dan keren we terug en mag ik terug aan wal."

Kevin vertelde ons vorige week dat hij misschien wel enkele weken zou nodig hebben om weer te varen. Maar Kevin is dus niet te houden. En echt bang is hij niet. "Nu nog niet. Het zou natuurlijk kunnen dat ik bang word eens we op volle zee zijn. Maar dat zien we dan wel." 

Zoontje niet blij

Zijn vriendin Sabrina kwam Kevin uitwuiven. Zij vroeg zich vooral af hoe hun zoon van negen zou reageren. "Die weet het nog niet, die gaat thuiskomen van school en zien dat zijn papa weg is. Er zullen veel traantjes zijn en hij gaat wel een beetje boos zijn, maar ja...(+lach)"
 

Schip, Nieuwpoort

Meest gelezen