AP2002

Dido na 15 jaar weer op tournee en ook Brussel staat op het programma

De Londense zangeres Dido treedt na een lange stilte weer op, ook in Brussel. Ze doet dat met een nieuwe plaat op zak: "Still on my mind".

Dido met de wat hese, zwoele stem concerteert volgend jaar in Europa en de Verenigde Staten, en dat is al vijftien jaar geleden. In maart brengt ze eerst een nieuw album uit, “Still on my mind” en ook dat is vijf jaar geleden. De tournee brengt Dido ook in Brussel, op 20 mei 2019 in het Koninklijk Circus. 

Dido, voluit Dido Florian Cloud De Bounevialle O'Malley Armstrong, werkt samen met haar broer Rollo. Bekende  nummers van haar zijn “Hunter”, "Here with me”, “White flag” en “Thank you”. Eminem gebruikte een deel van haar nummer “Thank you” in zijn hit “Stan”. Dido verkocht al miljoenen platen.

Meest gelezen