Man in coma geslagen in Sint-Joost-ten-Node: politie verspreidt opsporingsbericht

De politie is op zoek naar de dader van een zware agressie, eind mei in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. 

Op 20 mei werd een man in elkaar geslagen op het kruispunt van de Bergopstraat en de Groenstraat in Sint-Joost-ten-Node. Volgens de politie was er een discussie ontstaan tussen enkele moslims, die uitmondde in een vechtpartij. De politie gaat ervan uit dat de discussie begon omdat één van de mannen iets had gedronken tijdens de ramadan, de vastenmaand voor moslims. Het 39-jarige slachtoffer was er erg aan toe: hij lag lange tijd in een coma, en draagt tot op vandaag de gevolgen van de agressie. De politie beschouwt die als een moordpoging. Omdat de dader nog niet gevonden kon worden, verspreidt ze nu een opsporingsbericht. Dat kan u hier nalezen.

Meest gelezen