Meisje komt onder vrachtwagen terecht, maar komt er met lichte verwondingen vanaf

Op de Boomsesteenweg in Aartselaar is gisterenavond een meisje van 14 onder een vrachtwagen terechtgekomen. Ze kwam er met lichte verwondingen vanaf. "Ze heeft enorm veel geluk gehad", zegt de politie.

Het meisje werd aangereden op het kruispunt van de Boomsesteenweg met de Bist in Aartselaar. Ze raakte gekneld onder het wiel van de vrachtwagen. "Ze heeft enorm veel geluk gehad", zegt Reinert Smets van de politie."Wij gingen uit van zware verwondingen, want we kregen de melding dat ze onder een wiel vastzat, maar toen we ter plekke kwamen, bleek ze enkel met haar kledij vast te zitten onder de vrachtwagen. De brandweer heeft haar bevrijd en het meisje is dan overgebracht naar het ziekenhuis. Ze heeft alleszins een goede engelbewaarder."

Werken

Het bewuste kruispunt in Aartselaar is een van de kruispunten waar gisterenavond werken zijn gestart om de verkeerslichten beter af te stemmen om het kruispunt zo veiliger te maken.

 

Meest gelezen