Videospeler inladen...

Radio 2 Limburg neemt intrek in nieuwe gebouwen

Het is een beetje een vreemde dag vandaag bij Radio 2 Limburg. We zijn volop aan het verhuizen en blij dat we naar onze nieuwe stek aan het Limburgplein kunnen. Maar tegelijkertijd zijn we ook een beetje triest omdat we het gebouw aan de Via Media, waar we jarenlang lief en leed hebben gedeeld, zullen verlaten.

Wekenlang is de ploeg van Radio 2 Limburg bezig geweest met spullen sorteren, opruimen, dozen plooien en inpakken. Maar vanochtend stonden de meeste spullen netjes klaar voor de verhuisploeg. Niet alles kan of mag mee want doorheen de jaren heeft iedereen op de redactie heel wat rommel in zijn kast of op zijn bureau verzameld. En bovendien is het nieuwe gebouw een stuk kleiner dan het oude en zijn er minder kasten. Er moest dus flink wat opgeruimd worden tussen de programma's en nieuwsuitzendingen door!

benedenverdieping oude gebouw met verhuisdozen

De redactie van Radio 2 Limburg werkt nog tot morgenavond op de oude stek. Maar intussen zijn er ook al collega's die op het nieuwe adres aan het werk zijn. Daan bereidt zich voor op de eerste échte uitzending vanuit het nieuwe gebouw, Start Je Dag op maandag, en Kristel pakt de verhuisdozen uit.

Kristel pakt verhuisdozen uit, Daan bereidt programma van maandag voor

De ramen in het nieuwe gebouw zijn wat kleiner dan de grote glazen wanden van het gebouw aan de Via Media. En omdat we toch graag willen zien wat er in het centrum van Hasselt en rondom ons nieuwe gebouw gebeurt, mogen de raamstickers er nu wel af!

raamsticker van Radio 2 Limburg ploeg wordt verwijderd

Blijkbaar is het team van Radio 2 Limburg de laatste jaren wel heel spaarzaam geweest met wc-papier want bij het opruimen, bleek er nog een enorme voorraad te zijn. En die kan niet mee want de rollen blijken niet te passen op de wc-rolhouders in het nieuwe gebouw! Iemand geïnteresseerd?

hoop wc-rollen, opgestapeld in oude gebouw

Het is nu nog een rommeltje in het nieuwe gebouw aan het Limburgplein maar dat komt goed! En op 8 december ben je van harte welkom op onze opendeurdag. Dan kan je zelf de nieuwe "thuis" van Radio 2 Limburg komen bekijken.

Meest gelezen