Als mama even niet oplet…

Het mag evident lijken, toch is multitasken dat niet altijd. Dat mocht Erica Dilley uit Frisco, in de Amerikaanse staat Texas, ervaren, toen ze met haar 2 kinderen, én de hond, terug thuiskwam. Terwijl ze eerst haar 3-jarige dochter de garagepoort liet openen, richtte ze zich op haar andere kind, dat nog in de buggy zat. Maar daardoor verloor ze Alexandra even uit het oog, die plots ruim 2 meter hoog in de lucht bengelde. 

Nadat Dilley de beelden, die door een bewakingscamera aan haar huis gemaakt waren, op Facebook gepubliceerd had, pikte tv-presentatrice Ellen DeGeneres het filmpje op en plaatste het op haar Instagramaccount, voorzien van muziek van Josh Groban. "You raise me up" gaf het voorval alvast een grappige ondertoon en het filmpje werd op slechts enkele dagen tijd meer dan 15,3 miljoen keer bekeken.

Moeder Erica Dilley op nieuwswebsite Inside Edition: "Het is een van die verschrikkelijke momenten die je als moeder altijd vreest. En dit moment had heus wel slecht kunnen aflopen."

"Alexandra bleef maar pruilen en wist niet goed of ze nu moest lachen of huilen. Maar in ieder geval wilde ze dat ik haar vastpakte om haar terug op de grond te zetten." 

"Al moet ik toegeven dat ik hoogtevrees heb, ik denk niet dat mijn dochter daar last van heeft", grapte Dilley nog.

Ze plaatste het originele filmpje op YouTube onder de titel: "Toddler Ninja Warrior":

Meest gelezen