Isan Elba vindt 'Sexiest Man Alive'-titel van haar vader "niet echt plezant"

Hij mocht dan wel bejubeld worden door een groot deel van de vrouwelijke bevolking, de 16-jarige dochter van Idris Elba, onlangs verkozen tot 'Sexiest Man Alive', was minder onder de indruk van die titel. Ze vond het zelfs ietwat vreemd een dergelijke vader te hebben, zo vertelde ze op het evenement waar ze als ambassadrice van de Golden Globes 2019 werd aangeduid.

Isan Elba over de titel van haar vader, die nochtans bevestigde dat de meest sexy man zijn toch wel een 'ego boost' voor hem betekende: "Toen ik vernam dat men de meest sexy man ter wereld ging aankondigen, had ik zoiets van: “Ja, dat wil ik absoluut weten. Maar ik was minder enthousiast toen ik de volgende ochtend te lezen kreeg wie de winnaar was. Mijn vader!"

"Ik had zoiets van: “Nee, dat had ik niet verwacht. Dit vind ik niet echt plezant."

"Toen ik hem de dag daarop belde, was het zelfs niet mijn bedoeling om het erover te hebben. Maar hij vroeg me: "Moet je niets vragen aan mij?" Ik zei: "Nee, ik zou niet weten wat." Hij reageerde daarop met: "Maar ik ben de 'Sexiest Man Alive'. 'Oh dat. Cool, ja. Proficiat dan maar", was mijn antwoord nog."

"Op school kon men natuurlijk over niets anders praten. En ik was degene die ermee geplaagd werd. Maar ik zal niet nalaten mijn vader ermee te plagen. Al is dat soms toch wel vreemd."

Meest gelezen