Vier straten in Zoutleeuw liggen open, want aannemer is failliet

Een viertal straten in Zoutleeuw liggen open omdat de aannemer failliet is gegaan. De stad wil voor 20 december een oplossing.

De stad Zoutleeuw hoopt dat ze nog voor de winter een aannemer vindt om straten te herstellen en te asfalteren.

Het gaat om vier straten waar de werken plots zijn gestopt omdat de aannemer failliet is gegaan. De gemeenteraad is gisteravond in spoed bijeengekomen om een nieuwe aannemer te zoeken, ondertussen zullen ze zelf ook al wat asfalt gieten.

Burgemeester Boudewijn Herbots hoopt dat het snel gaat:"We hebben nu 5 aannemers aangeschreven en hopen dat iemand voor 20 december aan de slag kan gaan. Want daarna liggen de asfaltcentrales stil tot april. Het weer ziet er vrij goed uit. Toch gaat het kouder worden, dus we moeten ons haasten en kruisen onze vingers."
 

Meest gelezen