Ongevallen door glad wegdek op Viaduct van Vilvoorde

Er wordt gewaarschuwd voor een glad wegdek op het Viaduct van Vilvoorde. Verschillende automobilisten hebben zich al laten verrassen.

Door ongevallen wegens gladheid zijn op het Viaduct van Vilvoorde verschillende ongevallen gebeurd. Zowel op de Binnenring als op het Buitenringgedeelte waren daardoor twee van de drie rijstroken versperd. Intussen zijn alle rijstroken opnieuw vrij.

Grote bruggen zoals het viaduct zijn altijd enkele graden kouder dan een gewoon wegdek, en kunnen daardoor gladder zijn. De strooidiensten waren afgelopen nacht niet uitgereden omdat de weersvoorspellingen van Wegen en Verkeer niet aangaven dat er kans op gladheid was, maar na de meldingen van deze ochtend is er toch een strooiwagen naar het Viaduct van Vilvoorde gestuurd.

Ook op andere plaatsen kan het glad zijn. Uw rijstijl aanpassen is het advies.

Meest gelezen