Man met mes in het lichaam gevonden in Herentals

In Herentals heeft de lokale politie zaterdagavond een zwaargewonde man aangetroffen met een mes in het lichaam. Het onbekende slachtoffer, dat geen Nederlands spreekt, werd overgebracht naar het UZA voor een operatie.

Rond 18 uur vond een patrouille van de politiezone Neteland een Portugese man langs de Herenthoutseweg. Hij had een mes in het lichaam en was zwaargewond. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar hij is wel bij bewustzijn.

Wat verder trof de politie een vrachtwagen aan met Portugese nummerplaat, met in de buurt een vrouw die zich verdacht gedroeg. Ze is de partner van de man. Zij werd meegenomen voor ondervraging. Waarom ze haar partner neergestoken zou hebben, is nog niet duidelijk. Het parket zal zich nu over de zaak buigen.

Meest gelezen