dEUS verkoopt 10.000 tickets in de AB op 24 uur tijd

Op 24 uur tijd heeft dEUS liefst 10.000 tickets verkocht voor de concerten in het kader van de ◄◄ REWIND-reeks in de AB. Dat meldt de concertzaal. De Belgische groep kondigt meteen 2 bijkomende optredens aan.

Het gaat hard voor dEUS in de AB in Brussel. In mei volgend jaar staan Tom Barman en co daar op het podium in het kader van de zogenoemde ◄◄ REWIND-reeks, een concept waarbij Belgische groepen een iconisch album integraal vertolken.

Op 24 uur tijd hebben liefst 10.000 mensen een kaartje voor de concerten gekocht. Daarmee zijn ze helemaal uitverkocht. Om aan de grote vraag te voldoen, kondigt dEUS meteen 2 bijkomende optredens aan op 26 en 27 mei.

Voor zijn passage in de ◄◄ REWIND-reeks kiest dEUS voor "The ideal crash", het legendarische album uit 1999 waarop onder meer de hit "Instant street" staat (zie video onder). Het was het eerste album zonder Stef Kamil Carlens en Rudy Trouvé.

Meest gelezen