Videospeler inladen...

Britser wordt het niet: agent klopt aan om Larry de kat binnen te laten

Een opvallend beeld vandaag bij Downing Street 10 in Londen. Terwijl vele camera’s gericht waren op de ambtswoning van premier Theresa May, stal Larry de kat de show. Die was kennelijk buitengesloten en zat geduldig op de dorpel te wachten om te worden binnengelaten en kreeg daarbij de vriendelijke hulp van de arm der wet.

Het was een komen en gaan vandaag bij de ambtswoning van Theresa May. De Britse premier ontving de hele dag belangrijke gasten om te onderhandelen over de brexitdeal. Maar wie het meest opviel, was Larry, de beroemde huiskat van Downing Street 10. Het beestje staat erom bekend om rond te struinen bij de ambtswoning van de premier. 

En welgemanierd als de Britten zijn, zat de kat ook geduldig op de dorpel van de voordeur te wachten om binnengelaten te worden. Een bobby die de wacht hield bij de ambtswoning, liet zich ook van zijn galantste kant zien: toen hij zag dat het beestje zat te wachten, klopte hij aan, waarop Larry meteen werd binnengelaten.

Meest gelezen