Vandalen gooien fiets door ruit van "Dagelijkse kost"-huis in Leuven

Jeroen Meus kreeg afgelopen nacht een onaangename verrassing. Vandalen smeten een fiets door het raam van zijn opnamestudio in de Schrijnmakersstraat in Leuven. Zijn voormalige zaak Würst wordt dan weer overgenomen door de voormalige eigenaar van... Fiets!

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er een fiets door het raam van "Dagelijkse kost" gegooid. De politie onderzoekt nu wie de daders zijn. Er is altijd wel een drukke passage van dronken studenten in de straat, maar het kan even goed door andere vandalen aangericht zijn. De opnames van "Dagelijkse kost" gingen vandaag gewoon weer door. 

Fiets!

Een slechte mop of een grappig toeval? Gisterenavond werd bekend gemaakt wie de overnemer is van Würst, de hotdogketen van Jeroen Meus. De overnemer in Leuven is Hendrik Winkelmans, de man die vroeger de fietsenzaak Fiets! bezat. Het is een grappig toeval dat net die nacht een fiets door de ruit van "Dagelijkse kost" werd gegooid. Politiewoordvoerder Nicolas Del Piero zegt geen link te zien tussen de twee gebeurtenissen. 

Meest gelezen