Luchtvaartmaatschappij Emirates zoekt opnieuw naar cabinepersoneel in België

Luchtvaartmaatschappij Emirates organiseert twee nieuwe jobdagen in ons land om cabinepersoneel aan te trekken. Gegadigden moeten op 28 november in Brussel of op 17 december in Antwerpen zijn. In augustus had de carrier uit Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten al eens zo'n jobdag georganiseerd in Brussel.
Kandidaten moeten minstens 21 jaar oud zijn.

Het cabinepersoneel werkt vanuit Dubai, aan boord komt men in een multinationale werkomgeving terecht. Emirates belooft gunstige voorwaarden zoals een belastingvrij salaris, gratis gedeelde huisvesting in Dubai, gratis gedeelde accommodatie en gratis transport van en naar het werk.

Emirates is sinds 2014 actief in België. Momenteel zijn er twee verbindingen per dag tussen Brussels Airport en Dubai. De maatschappij vliegt wereldwijd naar 162 bestemmingen in 86 landen. De luchtvaartmaatschappij stelt intussen meer dan 100 Belgische piloten en meer dan 80 Belgische cabinemedewerkers tewerk.

Meest gelezen