Opnieuw auto van vermiste man opgevist in de Leie

In Wielsbeke heeft de Cel Vermiste Personen opnieuw een wagen uit het water gehaald. De wagen is van een man uit Waregem die al 18 jaar vermist is.

De Cel Vermiste Personen is volop bezig met het scannen van de waterlopen in onze provincie. Dat zorgt opnieuw voor een doorbraak in een verdwijningszaak. Naast de brug van de Expresweg in Wielsbeke is de wagen opgevist van een man die al 18 jaar vermist is. De man van 44 uit Waregem vertrok 18 jaar geleden naar zijn werk, maar werd daarna nooit meer gezien. Of de stoffelijke resten in de wagen ook van hem zijn, wordt nu onderzocht. De wagen lag dus al 18 jaar in de Leie, onder een dikke laag slijk. De duikers hadden zeven uur nodig om de wagen uit het water te krijgen.

Tweede doorbraak in twee dagen tijd

Begin deze week werd in Sint-Baafs-Vijve ook al een wagen uit het water gehaald. De Volkswagen Golf was van een man van 45 uit Waregem. Hij was al vier jaar spoorloos.

Ook vandaag zoekt de Cel Vermiste Personen verder naar autowrakken. Eerst nog eens in Wielsbeke, en later op de dag ook in een waterloop in de buurt van Oostende.

Meest gelezen