Treinverkeer komt weer op gang tussen Brussel-Leuven na ongeval

Het treinverkeer tussen Brussel en Leuven komt stilaan weer op gang. De vier sporen zijn iets voor twaalf uur weer vrijgemaakt, die waren onbruikbaar in de twee richtingen na een ongeval in Erps-Kwerps. 

Het treinverkeer tussen Brussel en Leuven is urenlang onderbroken geweest in beide richtingen, door een ongeval op de lijn in Erps-Kwerps. Om 6.30 uur werd het treinverkeer stilgelegd, net voor de start van de ochtendspits. Er reed geen enkele trein, de vier sporen waren buiten gebruik.

Door het ongeval konden er ook geen treinen rijden tussen Leuven en de luchthaven. Sommige treinen reden om via Mechelen. De vertragingen liepen op, bij sommige treinen tot meer dan een uur. Er waren ook treinen geschrapt.

Afgelopen zaterdag lag het treinverkeer tussen Leuven en Brussel nog urenlang stil, ook door een ongeval.

Meest gelezen