NMBS slachtoffer van het succes van Black Friday-actie

De website van de NMBS is overbelast door het succes van het aanbod om een ticket voor een treinreis heen en terug naar om het even welke bestemming in België te kopen voor 5 euro. "Gelieve later opnieuw te proberen", verontschuldigt de NMBS zich in een banner op de website.

De NMBS verontschuldigt zich op de bedrijfswebsite voor de vertraging op de site. "Wegens groot succes van onze Black Friday campagne werkt de site momenteel trager. Gelieve later opnieuw te proberen. Onze excuses en bedankt voor uw geduld", staat er te lezen in een banner.

De toepassing om online een ticket te kopen is sterk verstoord. Volgens de NMBS heeft de vertraging te maken met het succes van een aanbod naar aanleiding van Black Friday. Vandaag kunnen surfers een ticket voor om het even welke bestemming in België heen en terug aankopen voor 5 euro.

Meest gelezen