Getuigen gezocht van aanrijding meisje in Zichem

Zaterdagmiddag om twee uur is een meisje van acht aangereden in de Ernest Claeslaan. Het meisje raakte zwaargewond. Toch reed de automobilist gewoon door. Politie Demerdal doet nu een oproep naar getuigen van het ongeval. Het meisje is ondertussen buiten levensgevaar.

Het was iets na de middag toen het acht-jarige meisje uit Herk-de-Stad de Ernest Claeslaan overstak. In de richting van Zichem ging het verkeer stapvoets, ze stak tussen twee auto's de weg over en werd aangereden door een auto die richting Averbode reed. Mogelijk heeft de autobestuurder niet gemerkt dat hij het meisje geraakt heeft. Omdat er zoveel auto's waren hoopt de politie dat iemand iets gezien heeft. Getuigen kunnen bellen naar het nummer van politie Demerdal: 013 35 05 00. 

Meest gelezen