Taxichauffeur in Hasselt vervoert zeven personen terwijl er maar voor vier plek is

De politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad heeft het voorbije weekend overlastcontroles gehouden en daarbij enkele bizarre vaststellingen gedaan. Zo betrapten ze een taxichauffeur die zeven personen vervoerde, terwijl in zijn voertuig nog maar plek was voor vier. 

In totaal werden 120 voertuigen gecontroleerd. Negentien bestuurders waren onder invloed van alcohol, terwijl achttien anderen onder invloed van drugs waren. Sommigen hadden zowel drugs als alcohol in hun lichaam. De politie stelde zeventien pv's op voor drugsbezit.

In totaal werden zeven voertuigen getakeld. Een bestuurder die onder invloed van drugs was, vervoerde twee passagiers in zijn kofferbak. Een andere automobilist testte positief voor alcohol. Korte tijd later controleerde de politie dezelfde wagen. Er zat toen een andere persoon achter het stuur, terwijl de eerste bestuurder op de achterbank van de wagen lag te slapen. De andere persoon achter het stuur was niet in het bezit van een geldig rijbewijs en was onder invloed van drugs.

Meest gelezen