Carrefour Genk opent weer vandaag

De Carrefour in Shopping 1 in Genk gaat vandaag weer open. En dat is een hele opluchting want begin dit jaar had de Carrefour-directie aangekondigd dat de winkel helemaal dichtging en dat alle jobs zouden verdwijnen.

Na heel wat onderhandelingen opent vandaag een verkleinde versie en met een kleine 30 personeelsleden minder. Bij Wereldhave België, de eigenaar van Shopping 1, zijn ze ook blij met de nieuwe opening, zeker omdat het ook met de rest van het complex goed gaat. CEO Kasper Deforche: "Ondertussen hebben we niet stilgezeten. We hebben ingrepen gedaan aan de parking die nu gratis is. De bezoekersaantallen blijven stijgen en we zien dat er ondertussen heel wat nieuwe winkels geopend zijn."

Leegstand teruggedrongen

"Gelukkig is de leegstand nu teruggedrongen en zijn de plaatsjes nu beperkt. We gaan langzaam aan naar een volledige bezetting" zegt Deforche.  "En ondertussen is er ook nog ruimte gekomen voor een aantal pop-ups en nieuwe initiatieven, die afwisseling geven aan de bezoekers."

Meest gelezen