Inbraakgolf in het Leuvense: zeker 11 inbraken sinds maandag

De voorbije dagen zijn inbrekers erg actief geweest in Leuven en de deelgemeenten daarrond. Sinds afgelopen maandag heeft de politie al minstens elf inbraken vastgesteld in Leuven en Kessel-Lo. De buit bleef meestal gering.

Maandag werd ingebroken in een flat langs de Spreeuwenstraat in Kessel-Lo. Toen de bewoonster 's avonds thuiskwam, stelde ze vast dat het slaapkamerraam aan de achterzijde was opengebroken. Verschillende kamers werden doorzocht, maar er leek niet meteen iets gestolen.

Er waren ook inbraken in de Lodreef, de Guldensporenlaan, de Steenbakkerijstraat, de Platte Lostraat en de Elf Novemberlaan. Nog in Kessel-Lo werd woensdag werd ingebroken in flats in de Kesseldallaan en de Martelarenlaan. Uit de laatste flat verdwenen enkele tientallen euro's.

Nog woensdag sloegen inbrekers toe in de Koning Albertlaan, de Brusselsesteenweg en nogmaals in de Platte Lostraat. Daarbij werden onder meer juwelen gestolen.

 

Meest gelezen