Kerstboom in Landen (veel) kleiner dan voorzien

De kerstboom op het Stationsplein in Landen is dit jaar nogal aan de kleine kant. Normaal zetten steden en gemeenten altijd grote bomen op hun centrale pleinen, maar in Landen liep dat dit jaar mis.

De stad had nochtans een grote kerstboom gepland, maar door de lange droogte in de zomer en het zwaar transport was de kerstboom beschadigd. "We hebben dan beslist om een kleinere kerstboom te zetten, maar ik had niet verwacht dat hij zo klein zou zijn", zegt burgemeester Iris Vander Schelde. 

Kerstballen

De kerstboom kreeg heel wat kritiek op sociale media, maar ondertussen hebben de buurtbewoners de kerstboom in hun hart gesloten. Ze hebben besloten om toch iets van de kerstboom te maken en hem samen te versieren door allemaal een kerstbal in de boom te gaan hangen. De stad voorziet vandaag ook nog extra versiering. 

Meest gelezen