Lieven Samyn

Boer verliest lading spruiten in Roeselare

Een landbouwer is vanmiddag een lading spruitjes verloren toen hij onderweg was naar de REO-veiling in Roeselare. Het incident zorgde voor verkeershinder en de brandweer moest flink aan de bak.

De man wou z'n pas geoogste spruitjes afleveren in de REO-veiling in Roeselare. Maar hij merkte pas kort voor aankomst dat hij een groot deel van de lading kwijt was. Hij bleek een kilometerslang spoor te hebben getrokken van spruitjes door Ledegem en Roeselare.

Verkeershinder

Het incident veroorzaakte heel wat verkeershinder, vooral op het kruispunt van de Rijksweg en de Meensesteenweg in Roeselare. De brandweer had de handen vol om alles op te ruimen. Het duurde een hele tijd voor de Provinciebaan in Ledegem en de Rijksweg in Roeselare weer vrij waren.

Meest gelezen