Videospeler inladen...

Bart Peeters viert 60e verjaardag volgend jaar met twee concerten in Lotto Arena

Bart Peeters viert zijn zestigste verjaardag volgend jaar met twee concerten in de Lotto Arena. Dat heeft de zanger bekendgemaakt bij "Van Gils & gasten". In de uitzending werd Peeters ook verrast door zijn moeder en zong hij met een honderdkoppig koor. 

Op 30 november volgend jaar wordt Bart Peeters 60, maar aan een sabbatjaar denkt hij voorlopig niet. "De aanval is de beste verdediging", zegt hij al lachend in "Van Gils & gasten". "Ik ga veel tv-programma's maken en ook enkele grote concerten doen. Groter dan ik ooit al heb gedaan."

Met dat laatste verwijst hij naar de twee optredens die hij zal geven in de Lotto Arena. Onder de titel "Bart Peeters - Deluxe" zal hij een "best off" brengen van zijn carrière tot nog toe. 

"Van Gils & gasten" blikte ook terug op 59 jaar Bart Peeters met een overzicht van exact 59 seconden. 

Videospeler inladen...

Suz Van Boeckel, de mama van Bart Peeters, verraste haar zoon ook in de uitzending met de "kleinst mogelijke verjaardagstaart". 

Videospeler inladen...

Tot slot bracht Peeters ook het beroemde Sinterklaaslied "Kniktiklaas" samen met een 100-koppig koor onder leiding van Hans Primusz. Zij zullen - zij het met nog wat meer - ook opduiken tijdens de concerten in de Lotto Arena. 

Videospeler inladen...

De twee concerten van Bart Peeters vinden plaats op 29 en 30 november volgend jaar. 

VIDEO: Bekijk het volledige gesprek in "Van Gils & gasten".

Videospeler inladen...

Meest gelezen