Videospeler inladen...

Ine Tiolants wint tweede editie van MNM Rising Star

Ine Tiolants (22) uit Alken is de winnares van de tweede editie van MNM Rising Star, de zoektocht van de radiozender naar nieuw muzikaal talent. Ze wist in de finaleweek de meeste stemmen van de MNM-luisteraars te veroveren.

MNM Rising Star is de zoektocht van radiozender MNM naar nieuw muzikaal talent in Vlaanderen. Voor de tweede editie selecteerde de jury uit honderden inzendingen drie finalisten: Robin Crauwels, Ine Tiolants en Glauco Aguilar Espinoza. Deze week namen ze het tegen elkaar op. Ze moesten optreden op een bomvolle trein, een promocampagne voeren en hun song live brengen in "De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow". Luisteraars konden de hele week stemmen.

Vanmorgen werd bij Peter Van de Veire de winnares bekendgemaakt. Ine Tiolants (22), een studente vroedkunde uit Alken, mag zich een jaar lang MNM Rising Star noemen. Ze is al langer bezig met muziek en bracht onlangs een eerste single uit. Tiolants treedt in de voetsporen van Olivia Trappeniers (OT), die vorig jaar de eerste editie won en intussen een platencontract heeft getekend.

Ine Tiolants zingt "A Million Dreams" van Pink

Meest gelezen