Mariah Carey zingt "All I want for Christmas is you" met haar eigen tweeling

Meer dan 420.000 euro aan royaltyinkomsten zou Mariah Carey jaarlijks ontvangen voor haar kersthit "All I want for Christmas is you". Dat berekende nieuwswebsite Daily Mail enkele jaren geleden. Al zijn er andere nieuwswebsites die de inkomsten nog veel hoger schatten. Reden genoeg dus voor de Amerikaanse zangeres om de aandacht voor het nummer, dat ze uitbracht in 1994, levendig te houden. Niet dat het zo ook wel lukt -het nummer duikt nu al op in diverse Europese iTunes-charts, in Zweden bijvoorbeeld al in de top 10-, maar een extra boost is altijd welgekomen. En dus deelde Carey zopas een filmpje op haar sociale media waar te zien is dat ook haar kinderen het kerstnummer danig weten te waarderen.

Zowel op Twitter (600.000 views), op Facebook (280.000 views) als op Instagram (800.000 views) was het filmpje van Carey met haar tweeling Moroccan (Roc) en Monroe (Roe), geboren in april 2011, onmiddellijk een succes:

Ook al ergerden zich een aantal kijkers aan het feit dat de autogordels niet gebruikt werden, toch volgden er vooral reacties als:

Meest gelezen