Foto's: Concertphotographers.be

Deze 2 Belgische en 4 buitenlandse bands spelen een benefietconcert in The Flame tijdens De Warmste Week

The Kooks, Bazart, Hooverphonic, Years & Years, Christine and The Queens en Jungle: deze zes artiesten spelen tijdens De Warmste Week een benefietconcert voor één van de meer dan 1.000 goede doelen. Dat is net bekendgemaakt op Studio Brussel. De artiesten spelen net als vorig jaar in de speciale concerthal The Flame, in Domein Puyenbroeck, waar de uitzending van "Music for Life" plaatsvindt. Nieuw dit jaar zijn de feestjes "Party for Life", op vrijdag- en zaterdagavond.

Een ticket voor een Flame-concert kost 20 euro. De opbrengst van alle concerten gaat integraal naar één van de meer dan 1.000 goede doelen van De Warmste Week. Elke artiest kiest zelf voor welke vzw hij optreedt. De ticketverkoop voor de concerten in The Flame start op maandag 10 december om 10 uur op stubru.be. Meer info hierover vind je op de website van Studio Brussel.

Nieuw dit jaar zijn de feestjes voor het goede doel onder de noemer "Party for Life". Op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december volgt er na het concert in The Flame nog een feestje met verschillende dj's. Ook daarvoor kan iedereen afzonderlijk tickets kopen, en ook die opbrengst gaat integraal naar de goede doelen van De Warmste Week. Tickets voor Party For Life zijn ook te koop vanaf maandag 10 december om 10 uur. Opgelet: een ticket voor The Flame geeft géén toegang tot de Party For Life diezelfde avond. 

De concertagenda:

  • Dinsdag 18 december: The Kooks - concert ten voordele van "vzw Bas, de stoere strijder"
  • Woensdag 19 december: Bazart - concert ten voordele van het Antikankerfonds
  • Donderdag 20 december: Hooverphonic  - concert ten voordele van Wereldhuis Bonangana
  • Vrijdag 21 december: Years & Years - concert ten voordele van "Ups & downs"
  • Vrijdag 21 december: eerste "Party for Life", met Netsky, The Subs en Lost Frequencies - ten voordele van De Tuut Van Tegenwoordig
  • Zaterdag 22 december: Christine and the Queens - concert ten voordele van "Humain"
  • Zaterdag 22 december: tweede "Party for Life", met Discobaar A Moeder, DJ Yolotanker en Bonzai All Stars - ten voordele van vzw Feestvarken.
  • Zondag 23 december: Jungle - concert ten voordele van "Gimme shelter"

Meest gelezen