Videospeler inladen...

Laat je onderdompelen in de wereld van VRT NWS via VRT NWS Connect

Niet is wat het lijkt, ook het nieuws presenteren niet. En wie dat zelf wilde uitproberen, kon vanavond terecht op VRT NWS Connect, een evenement van onze nieuwsdienst, waar we tonen hoe nieuws gemaakt wordt. Maar er waren ook debatten en lezingen over actuele thema's, zoals de brexit. De opbrengst van VRT NWS Connect gaat integraal naar De Warmste Week.

VRT NWS Connect is een evenement waarop we VRT NWS toegankelijk maken voor iedereen. Je maakt kennis met VRT NWS door te luisteren naar onze experts over uiteenlopende thema's zoals sociaal beleid, de brexit of mobiliteit. Daarnaast valt er doorlopend op onze Marktplaats heel wat te beleven. Je ervaart er nieuws in VR, je waant jezelf de nieuwe Michel Wuyts of je gaat op speeddate met één van onze journalisten. Klik op de banner hieronder voor meer info.

Meest gelezen