Videospeler inladen...

Mieke Van Hecke begint aan de rit in Gent, maar rijdt ze hem ook uit?

Mieke Van Hecke, die in de nieuwe Gentse gemeenteraad de enige CD&V-schepen wordt, reageert in "De zevende dag" ietwat geprikkeld op de vraag of ze van plan is om de volle rit uit te doen.

"Ik ben altijd heel verwonderd dat u  dat aan niemand anders vraagt". Dat was de  reactie van Mieke Van Hecke op  de vraag van Lisbeth Imbo in "De zevende dag" of ze van plan is om de hele rit  in het nieuwe Gentse bestuur uit te doen. Groen en SP.A gaan op een bepaald moment ook wisselen.  Daarom wou Imbo weten of ook CD&V een wissel op de toekomst  overweegt. 

"Ik start op 3 januari,  ik wil daar echt iets van maken. De rest zal ik zoals Jean-Luc Dehaene zien als het zich aandient. " Zo klonk Van Heckes' antwoord.   "U zegt niet wanneer u stopt. Dat kan van alles betekenen", probeerde Imbo nog. Van Hecke pareerde met: "Dat kan heel veel betekenen."  

Meest gelezen