De jongeman ging nog plat op de buik om de ring te redden.
NYPD/Twitter

Het is niet bepaald een goed idee om op Times Square boven een rooster een aanzoek te doen

De politie van New York heeft het koppel gevonden dat zijn verlovingsring verloor boven een rooster op Times Square. De ring viel in het rooster tijdens het aanzoek. De politie kon de ring vinden en zal hem nu mooi opgeblonken nasturen. 

Om het koppel op te sporen lanceerde de politie een oproep op Twitter. De politie verspreidde ook een filmpje met de beelden van het kleine drama. Vrijdag net voor middernacht waagde een jongeman op Times Square zijn kans om zijn vriendin ten huwelijk te vragen.

Ze zei volmondig "ja", maar haar vriend was zo nerveus dat hij de verlovingsring in een rooster liet vallen. Het sieraad viel 2,4 meter diep. Het koppeltje schakelde de hulp in van de politie, maar agenten slaagden er niet meteen in om de ring uit het rooster te vissen.

Dat lukt de dag nadien wel, maar de kersvers verloofden waren al weg zonder hun persoonlijke gegevens achter te laten. De politie blonk de ring op en lanceerde dan maar een oproep op Twitter om het stel alsnog te vinden. Dat is nu gelukt. Het koppel verblijft echter niet meer in de Verenigde Staten, dus de politie zal de ring moeten nasturen via de post. 

Meest gelezen