2 verdachten opgepakt na gewapende overval in Eisden

Er zijn 2 verdachten opgepakt die betrokken zouden zijn bij de gewapende overval in Eisden van vrijdagavond. Daarbij werd een gezin overvallen in hun huis in de tuinwijk.

De 2 daders waren gemaskerd, trapten de achterdeur in en drongen het huis binnen. Bij de overval viel ook een schot. Anja De Schutter van het parket: "Eén van de bewoners raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht, maar is niet in levensgevaar." Eén van de verdachten werd ter plaatse overmeesterd door de bewoners van het huis, maar de andere kon wegvluchten. Gisteren werd er dan in de loop van de dag een tweede verdachte opgepakt. "Maar er wordt nog onderzocht of hij ook echt betrokken was bij de overval", volgens De Schutter.

Heel jong

Het gaat om 2 erg jonge verdachten. De jongen die door de bewoners kon overmeesterd worden, is 16 jaar oud. Ook hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.  
 

Meest gelezen