Ex-vriend van Ariana Grande is pesterijen ronduit beu

Midden oktober kwam er een einde aan de in de media fel besproken relatie van hitzangeres Ariana Grande en stand-upcomedian Pete Davidson. Al tijdens hun bijna 6 maanden durende relatie kreeg Davidson het hard te verduren op sociale media, vooral met zijn uiterlijk als uitgangspunt. De plagerijen en pesterijen hielden alleszins niet op na de breuk. Op zijn Instagramaccount reageerde de 25-jarige Davidson gisteren dan ook op een nogal heftige manier.

Pete Davidson: "Ik probeer nog altijd uit te dokteren hoe, als er iets gebeurt, de hele wereld iemand wil kapot krijgen, zonder daarbij voor feiten of een referentiekader te zorgen. Zeker in het huidige klimaat waarin iedereen graag geschoffeerd of geschokt wil worden is dat allemaal ronduit verbijsterend. Al 9 maanden lang word ik online en in publiek gepest."

"Ik heb eerder gesproken over bipolaire stoornissen en zelfmoordgedachten in de hoop het probleem onder de aandacht te  brengen, en kinderen te helpen die ook niet op deze wereld willen vertoeven."

"Hoe hard het internet of wie dan ook probeert om er een eind aan te maken, toch zal ik dat niet doen. Ik vind het al erg genoeg dat ik dat hier moet neerschrijven. Aan iedereen die me wil klein krijgen en dit begrijpt: ik zie je en ik hou van je."

Ariana Grande reageerde inmiddels op de post van haar ex-vriend, erop wijzend dat ze altijd "een onuitwisbare liefde" voor Pete zal voelen. Ook vraagt ze om op te houden met de negatieve berichten in zijn richting en lief voor hem te zijn. En zij die denken dat ze in haar laatste single, “Thank u, next”, de middelvinger uitsteekt naar Davidson, die hebben de boodschap niet begrepen, aldus Grande nog.

Hier beneden kunt u de post van Davidson volledig lezen:

Meest gelezen