Belga

Frank Raes en Cath Luyten na 14 jaar huwelijk uit elkaar

Frank Raes en Cath Luyten zetten na 14 jaar een punt achter hun huwelijk. De sportjournalist en de presentatrice hebben "in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan", klinkt het.  

Het nieuws van de scheiding van Raes (64) en Luyten (41) staat vandaag in Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd door de VRT. 

"Na 14 jaar huwelijk hebben ze in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan", meldt de VRT. "Ze benadrukken dat ze hun zoon Bill samen met alle liefde en de beste zorg zullen omringen. Frank en Cath benadrukken dat ze de breuk in alle intimiteit willen verwerken."

Frank Raes is presentator van "Extra time", een praatprogramma op Canvas over voetbal, en verslaggever van voetbalwedstrijden. Luyten presenteerde op Eén onder meer "Buurman, wat doet u nu?" en "Vandaag over een jaar". 

Meest gelezen