Twee cannabisplantages ontdekt in Vilvoorde

Vanmorgen zijn twee cannabisplantages ontdekt in Vilvoorde. Dat meldt het parket van Halle-Vilvoorde. Op twee verschillende plaatsen werden in totaal ruim 1.200 cannabisplantjes aangetroffen. Er zijn ook drie personen opgepakt.

Een eerste plantage is ontdekt in de Houtemsesteenweg. Daar zijn zo'n 850 cannabisplantjes in beslag genomen. In de tweede plantage aan de Hellingsstraat bevonden zich zo'n 375 plantjes. In de Hellingstraat zijn ook drie personen opgepakt. Twee van hen, een 40-jarige Turk uit Vilvoorde en 54-jarige Turk uit Brussel, moeten morgen voor de onderzoeksrechter verschijnen. Ze moeten zich verantwoorden voor 'teelt van verdovende middelen in het kader van een vereniging'. Momenteel is er, volgens het parket, geen link tussen de twee plantages.

Meest gelezen