Videospeler inladen...

Auto zwaar beschadigd door explosie in Deurne-Noord

Iets over twee vannacht is Deurne-Noord opnieuw opgeschrikt door een explosie. Een geparkeerde auto liep zware schade op. De explosie kan wellicht worden gelinkt aan het drugsmilieu. 

DOVO ter plaatse

Aan de De Gilmanstraat vond iets over twee uur vannacht een ontploffing plaats. Een geparkeerde auto liep zware schade op. De ontploffing en de rondvliegende brokstukken beschadigden ook enkele andere wagens en huizen. Ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse om vaststellingen te doen.

Drugscrimineel?

Volgens enkele bronnen gaat het om de auto van de zus van een drugscrimineel die eind 2017 is vermoord in Rotterdam. Hij was hier veroordeeld voor de handel in cocaïne via de haven.  Daarna dook hij onder in Nederland. Het parket wil niet bevestigen of het effectief gaat om de auto van de zus. Er wordt ook onderzocht of er een link is met eerdere incidenten in het Antwerpse, onder meer in Deurne, waarbij werd geschoten of auto's in brand werden gestoken.  

Videospeler inladen...

Meest gelezen