Videospeler inladen...

"Dergelijke wreedheid tegenover dieren promoten maakt jullie echt niet glamoureuzer"

Er werd op geen cent gekeken tijdens de 3 dagen durende huwelijksceremonie van actrice Priyanka Chopra en zanger-acteur Nick Jonas. Het werd enkele dagen geleden dan ook een extravagant feest in het Umad Bhawan Palace, waar verwijzingen naar de Indiase cultuur nooit ver weg waren, in de stad Jodhpur. Het geluk van beide pasgehuwden werd veelvuldig gedeeld via sociale media. Al bleek niet iedereen zo blij te zijn met de festiviteiten van de 'newlyweds'. Dierenrechtenorganisatie PETA beschuldigde het koppel zelfs van het promoten van wreedheid tegenover dieren.

Chopra, die momenteel een van de hoofdrollen speelt in de tv-serie "Quantico", en Jonas, met onder meer de hits "Jealous" en "Close" achter zijn naam, hadden immers een aantal dieren uitgenodigd om hun feest op te leuken. Zo liet het koppel opgedirkte olifanten en versierde paarden opdraven. Dat konden ze bij PETA niet waarderen, omdat die dieren vaak in erbarmelijke omstandigheden moeten leven.

CEO Manilal Valliyate van de plaatselijke PETA afdeling: "Priyanka was slecht ingelicht, namelijk dat ze niet op de hoogte was gebracht dat deelnemen aan dierenmisbruik een storm aan kritiek zou teweegbrengen. Het maakt iemand niet belangrijker of glamoureuzer als je wreedheid tegenover dieren promoot. Dieren die geen andere keuze hebben dan slaafs te gehoorzamen. Zoiets maakt je eerder een stuk kleiner."

PETA liet zijn onbehagen samengaan met een opvallend filmpje waaruit het misbruik van de dieren moest blijken:

Het kersverse koppel heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van PETA.

Hieronder kan je enkele fragmenten bekijken van het persmoment bij de receptie van het huwelijksfeest. Op sociale media circuleren ook de beelden met hoogtepunten uit de feestelijkheden (zonder dieren weliswaar).

Videospeler inladen...

Meest gelezen