Brandstofprotest gele hesjes: 2 nieuwe verdachten opgepakt

De politie heeft negen mensen kunnen identificeren die betrokken zouden geweest zijn bij de betoging van de "gele hesjes" vorige week vrijdag in Brussel. Die betoging is uitgemond in rellen. Twee verdachten zijn opgepakt, omdat ze stenen hebben gegooid naar de politie. De politie analyseert nog volop camerabeelden om andere heethoofden te kunnen herkennen. 

Na de manifestatie van de "gele hesjes" vorige week in het centrum van Brussel, heeft het Brusselse parket nu opnieuw twee mensen aangehouden. Het gaat om een veertiger en een twintiger die allebei de politie zouden bekogeld hebben met stenen.

De politie kon hen identificeren via camerabeelden. Ook zeven anderen werd geïdentificeerd, en worden nu actief opgespoord. 

Meest gelezen