Alle vuilniszakken in Melle zijn op

Alle vuilniszakken in Melle zijn op. De inwoners moeten dus creatief zijn met hun huisvuil. Afvalophaler Verko bestelde er wel nieuwe. Maar er is een probleem bij het bedrijf dat ze maakt.

Normaal kan je je vuilniszakken kopen in lokale winkels en supermarkten. Maar nu zijn alle vuilniszakken in Melle op. Afvalophaler Verko bestelde een tijdje geleden al nieuwe. Maar het bedrijf dat de vuilniszakken maakt, heeft vertraging.

Het is niet de eerste keer. In 2015 was er ook al en tekort aan vuilniszakken. "Het is elk jaar hetzelfde. Eind november raken de grote vuilniszakken op. En kleine vuilniszakken zijn erg onhandig. Zeker met een gezin", klinkt het bij de inwoners. 

Geen paniek!

Maar geen paniek. Marielise Van Wassenhove van Verko heeft een tip voor de inwoners zonder vuilniszak. “Wij raden aan om zakken te lenen bij buren of vrienden om de periode te overbruggen. Vanaf begin volgende week zijn er weer vuilniszakken voorradig.”

Een goed excuus om nog eens een praatje te slaan met de buurman of de buurvrouw!

 

 

kasto80

Meest gelezen