Chantal Pattyn stopt als cultuurmanager VRT

Chantal Pattyn kiest ervoor om zich te concentreren op Klara en de digitale plannen van het radionet. Klara kent steeds meer succes met haar digitale initiatieven zoals de podcasts van "De zonnekoning", de webreeksen "Dagelijkse kunst" en "Van A tot Z"  op VRT NU. Bovendien worden in januari nieuwe digitale initiatieven rond "Pompidou" gelanceerd.

Meer werk dus voor Chantal Pattyn en daarom zal ze zich volledig concentreren op Klara en "Pompidou". "Het is prachtig om te zien hoe snel Klara digitaal aanslaat", zegt Pattyn. "Onze podcasts behoren elke week tot de meest gedownloade, deze week nog waren ze nummer 1 en 3. "Van A tot Z" wordt zeer gesmaakt als diepgaande webreeks op VRT NU."

"Nethoofd van Klara, presentatrice en cultuurmanager zijn, dat zijn vele opdrachten", voegt Pattyn er aan toe. "Daarom wil ik kiezen en mijn volledige aandacht aan Klara geven, zeker in het kader van het digitale verhaal dat we vanaf januari gaan uitrollen, te beginnen bij het kunstprogramma "Pompidou". Dat wordt een heel uitdagend traject waar ik met volle goesting in wil vliegen."

Meest gelezen